Fana Caravan - Stolt forhandler av Morelo og Cabby

MORELO- FØRSTEKLASSES BOBILER

MORELO er ren luksus produsert i Tyskland. I Schlüsselfeld nær Bamberg, har bobilentusiaster samlet seg for å la sine drømmer om luksus på hjul gå i oppfyllelse. Vår produksjon kombinerer den nyeste teknologi med tradisjonelt håndverk til biler av absolutt topp klasse, fordi vår ambisjon er å overgå dine forventninger på alle måter. Vi har kun nådd vårt mål hvis du er helt entusiastisk med din føresteklasses bobil.

Palace_Titel

PA_052_01_Heckgarage_Korr

KUN DET BESTE

Alltid best – det er så enkelt som : å oppfylle de høyeste kvalitet, funksjonalitet, komfort og design standarder i en bobil. Forutsatt at det er en jernvilje til å akseptere ikke mindre enn perfeksjon, og at oppmerksomheten er fokusert på kundens ønsker og tilfredshet. Ved å gjøre dette, skaper MORELO bobiler som setter ny standard og nye høye kvalitetsstandarder for din mobilitet. Hvorfor bør du være fornøyd med mindre?

CABBY

Vintervognen - den beste sommervognen

Det skal være behagelig å feriere med campingvogn. Og aldri har vel det stemt så bra som nå . Utviklingen tar oss , og bransjen, stadig framover . Men det er en ting som består i alle våre campingvogner – Cabby -metoden .

En stor del av årsaken til vårt behagelige inneklima ligger i Cabby-metoden som bidrar til markedets absolutt beste isolasjon .

Cabby Comfort Concept

  • Enestående isolerende egenskaper gjennom hele campingvognen
  • Vannbåren oppvarming med tre effekttrinn
  • Flere varmeslynger for en jevn og behagelig varmefordeling
  • Rikelig store luftspalter som bidrar til en jevn og ventilerende varme
  • Innstegsgarderobe i de fleste modeller og sko-rom med varmeslynger
  • Oppvarmet avløp
  • Bred dør med isolasjon

Les mer om Cabby, Cabbymetoden og hvordan en Cabby er produsert på www.cabby.se

miljo_autumn_740_QTF_CA_alle_back

morelo

Cabby